Rețeta de miercuri: Mâncare thailandeză

24595-1_n

Pentru a ieși din cotidian și pentru a încerca un preparat nou, propunem o rețetă delicioasă, foarte hrănitoare și ușor de realizat. Mâncarea thailandeză îmbină gustul cărnii de pui cu cel al legumelor în combinație cu orezul și curry.

Pentru această rețetă ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1-2 cepe albe
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 cană și jumătate de orez
  • Legume mexicane
  • Chili praf
  • condiment Curry
  • 1 piept de pui
  • Făină pentru chelm

Mod de preparare:

Se călește ceapa și usturoiul. În acest timp, se adaugă o linguriță de curry și o jumătate linguriță praf de chili peste ceapă. Imediat după ce s-au călit, se toarnă peste carnea de pui tăiată bucăți mai mici și se ține pe foc până își schimbă culoarea.

În timp ce legumele și carnea se călesc, orezul se fierbe separat, fără sare sau vreun condiment. În altă cratiță, se pregătește un chelm lung, care se adaugă peste carne, imediat după ce și-a schimbat culoarea. Sosul se adaugă peste carne și se lasă la fiert, împreună cu sarea.

La sfârșit, când carnea de pui este fiartă, se adaugă legumele și se condimentează din nou cu curry.

Pentru a servi preparatul, pe o farfurie se așează orezul fiert peste care se pune cantitatea dorită de carne de pui cu legume.

Comentarii

Comentarii

Comentarii

Adauga comentariul tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

fifteen − 15 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rețeta de miercuri: Mâncare thailandeză

24595-1_n

By

Pentru a ieși din cotidian și pentru a încerca un preparat nou, propunem o rețetă delicioasă, foarte hrănitoare și ușor de realizat. Mâncarea thailandeză îmbină gustul cărnii de pui cu cel al legumelor în combinație cu orezul și curry.

Pentru această rețetă ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1-2 cepe albe
  • 2-3 căței de usturoi
  • 1 cană și jumătate de orez
  • Legume mexicane
  • Chili praf
  • condiment Curry
  • 1 piept de pui
  • Făină pentru chelm

Mod de preparare:

Se călește ceapa și usturoiul. În acest timp, se adaugă o linguriță de curry și o jumătate linguriță praf de chili peste ceapă. Imediat după ce s-au călit, se toarnă peste carnea de pui tăiată bucăți mai mici și se ține pe foc până își schimbă culoarea.

În timp ce legumele și carnea se călesc, orezul se fierbe separat, fără sare sau vreun condiment. În altă cratiță, se pregătește un chelm lung, care se adaugă peste carne, imediat după ce și-a schimbat culoarea. Sosul se adaugă peste carne și se lasă la fiert, împreună cu sarea.

La sfârșit, când carnea de pui este fiartă, se adaugă legumele și se condimentează din nou cu curry.

Pentru a servi preparatul, pe o farfurie se așează orezul fiert peste care se pune cantitatea dorită de carne de pui cu legume.

Comentarii

Comentarii

backtotop