Meciul dintre Steaua și Dinamo a fost întrerupt în urma aruncării de torțe pe teren de către suporteri. Jandarmeria a declarat că au fost întocmite 10 dosare penale în legătură cu acest incident.

Meciul dintre Dinamo și Steaua a fost întrerupt pentru câteva minute luni seară, din cauza aruncării de torțe pe teren de către suporteri. Jandarmeria București a declarat că au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală și 23 de sancțiuni contravenționale.

În minutul 50, Arena Națională a fost învăluită în fum din cauza torțelor aruncate de fani. Arbitrul Bogdan Dumitrache a decis să întrerupă meciul. După aproximativ 8 minute, jocul a fost reluat. Au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală în conformitate cu Legea nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive (7 acte), Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri (2 acte) și articolul 372 din Codul Penal referitor la portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase (1 act). De asemenea, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, 5 conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive și 18 conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Au fost, de asemenea, impuse 14 sancțiuni complementare care interzic accesul la competițiile sportive pe o perioadă de șase luni până la un an.

Meciul de pe Arena Națională s-a încheiat cu victoria echipei Dinamo București în fața CSA Steaua București, scor 3-0 (0-0). Golurile au fost marcate de Deniz Giafer (minutul 77) și Lamine Ghezali (minutul 90+4 și 90+9 din penalty). Echipa lui Dinamo speră acum la promovarea directă în Superligă.